Als chef ben jij verantwoordelijk voor de keuken van Koopvaart op locatie The Yard Noordkade. Koopvaart is het culinaire hart van het hotel The Yard. Hier verzorgen we dagelijks het ontbijt van onze hotelgasten, lunch en diner van maandag t/m zaterdag. Op vrijdag en zaterdag is iedereen bij ons welkom om te komen borrelen en dineren. We ontvangen zowel lokale, nationale als internationale (hotel)gasten. Bij The Yard staat gastvrijheid voorop. Doordat het een kleinschalig hotel is, werken we met een klein gepassioneerd team. Deze vacature staat open op locatie Noordkade en kan voor 4 of 5 dagen in de week worden ingevuld.
Periode: per direct
Waar zijn wij naar op zoek?
Ben jij een hardwerkende, gezellige, vlotte, gepassioneerde kok met oog voor detail en lekker creatief, dan kan jij zomaar eens onze match zijn! Je verantwoordelijkheden:
- Leidinggeven en coördineren van het keukenteam, inclusief het plannen en toewijzen van taken;
- Het ontwikkelen van seizoensgebonden menu’s, rekening houdend met de nieuwste culinaire trends en dieetbeperkingen van gasten.
- Zorgdragen voor de kwaliteitscontrole van alle gerechten die de keuken verlaten;
- Inkoop en voorraadbeheer van ingrediënten en materialen, met aandacht voor kostenbeheersing;
- Zorgen voor naleving van alle hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften HCCP;
- Trainen en begeleiden van keukenpersoneel, van line cooks tot nieuwe medewerkers;
- Communiceren met de F&B management om de gasttevredenheid te waarborgen en het menu af te stemmen op de wensen van de gasten.
Wat bieden we?
- Vaak 1 dag vrij in het weekend;
- Klein team;
- Ruimte voor creativiteit;
- Werktijden variëren tussen 06.30 en 23.00, dus niet altijd in de avonden werken!;
- Gevarieerde baan in een flexibele werkomgeving;
- Passend salaris.